Hosszú Katinka

Fekete csipkével díszített ruhában profi sminkkel és frizurával lépett a vörös szőnyegre. Hosszú Katinka a dokumentumfilm mozikba kerülése előtt két nappal a Katinka díszbemutatóján is egy olyan oldalát mutatta meg amit csak kevésszer látunk.


Katinka Hosszu Oszinten Szolva Ma Reggel Megfordult A Swimming Sporty Girls Swimmer

Vőlegényével Gelencsér Mátéval és anyukájával is jó pár fotó készült Hosszú Katinkáról az eseményen.

. Amit Katinka átélt a lelkében a rengeteg edzéssel a sok szenvedéssel és azokkal a tapasztalatokkal amik által minden idők. Sportpályafutását de valójában egész eddigi életét felölelő az a dokumentumfilm amelyet hétfőn délelőtt láthattak először a sajtó képviselői az Uránia Filmszínházban. Ha így lesz akkor a Katinka egy kivételes sportoló pályafutását összefoglaló és lekerekítő portré marad amelyben Hosszú elmesélhette a saját mítoszát.

Nemcsak egy kiváló sportolóról és bajnokról beszélünk messze több annál. El tudom képzelni hogy nem úszom többet mondja Hosszú Katinka a róla készült dokumentumfilm zárszavaként. 1 day agoHivatalosan csütörtökön nyit meg Hosszú Katinka vőlegényével Layber-Gelencsér Mátével közös házhozszállítással is foglalkozó étterme a fővárosban.

Hosszú Katinka édesanyja a Katinka bemutatóján. A Koool azt akarja megmutatni hogy az egészséges tápláló allergén glutén- tej- és cukormentes étkezés is lehet izgalmas finom és megfizethető. A Katinka rendezője ugyan a Tabukról tabuk nélkül dokumentumsorozaton és.

Barbara irtó csinos fiatalos és vagány nő aki lépést tart az aktuális trendekkel. A vásznon megelevenedik Hosszú Katinka 33 éve látjuk az állandóan a vízbe vágyó nagyon kicsi Katinkát de látjuk az őrlődő Katinkát és a robotot is mert azt a filmben is kimondja. Laza bőrdzsekit mintás ruhát és kalapot húzott.

Egy matracon ejtőztek a Parlament előtt és le sem tagadhatnák mennyire boldogok. Hosszú Katinka az Egyesült Államokban töltött ideje alatt ismerte meg Shane Tusupot akinek hatalmas szerepe volt abban hogy Katinka nem hagyott fel a sportban a keresve amerikai évek alatt. Hosszú Katinka nagy űrt fog maga mögött hagyni ha egy nap visszavonul de még sokáig szeretnénk őt a vízben látni.

Egy hét múlva már a világbajnokságon úszik Hosszú Katinka most azonban még belefért egy kis kikapcsolódás. Az úszóbajnok és vőlegénye Máté a Dunán töltötte a napot. Később a férfi az egész karrierje szempontjából kulcsszerepet játszott a pár azonban 2017-ben külön utakon folytatta.

A díszbemutatón a hazai sportélet több sztárja is megjelent.


Hosszu Katinka Fashion Swimwear Flip Book


Katinka Hosszu Swimmer Hungary Female Swimmers Swimmers Body Swimmer


People Photos Olympic Swimmers Competitive Swimming Female Swimmers


Katinka Hosszu Google Search Nadadores Natacion Deportes


Hosszu Katinka True Inspiration Fitness Motivation Fitness Physique


Medalla Hosszu Katinka Natacion Hungary 100m Espalda Femenino 100m Summer Olympic Games Olympic Games Olympic Records


Iron Lady Katinka Hosszu Wins 200 Im For Third Olympic Gold Swimming Women Backstroke Swimmers Life


Testhosszal Nyert Aranyat Hosszu Katinka Vilagcsucsot Is Uszott Az Iron Lady Olympic Swimmers Swimming Motivation Swimming Pictures


Katinka Hosszu Born 3 May 1989 Is A Hungarian Competitive Swimmer And Businesswoman Hosszu Is A Five Time Long Course World Swimming Summer Olympics Swimmer


Breking Hosszu Katinka Zsinorban Negyedszer Vilagbajnok 400 Vegyesen Swimming Motivation Swimmers Life Athletic Tank Tops


Katinka Hosszu Becomes First Woman To Win Five World Titles In Same Event With 4 30 400 Im Olympic Swimming Tokyo Olympics Swimming World


Pin Pa Olimpikonjaink


Hosszu Katinka Google Kereses Female Swimmers Sport Girl Beautiful Athletes


Katinka Hosszu Alchetron The Free Social Encyclopedia Swimmer Olympic Champion Picture


Katinka Hosszu Swimming S Iron Lady Is Raising All Kinds Of Eyebrows The Iron Lady Swimming Photography Swimming


News Photo Katinka Hosszu Of Hungary Celebrates Winning Gold Swimming Photography Swimming Photos Swimming Pictures


Hungarian Swimmer Katinka Hosszu Rubbing Her Large Hands Sportsmenki Sportivnoe Plavanie Plavanie


Mystery Solved Why Do Swimmers Wear Two Caps Swimmers Life Swimmer Olympic Swimmers


Katinka Hosszu After Swimming 200m Freestyle In Doha Female Swimmers Female Athletes Olympic Swimmers

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel